Magunkról

Társaságunk, az Esztergomi Kegyeleti Kft. 2006 óta végzi Esztergom Megyi Jogú város temetői - a Belvárosi temető, a Szentgyörgymezői temető és az Esztergom-Kertvárosi temető - gondozását, üzemeltetését közszolgáltatási szerződés keretein belül.

Célunk, hogy haláleset esetén magas színvonalú, kegyeletteljes szolgáltatást nyújtva segíthessünk a gyászoló családoknak a temetési ügymenet lebonyolításában. Kollégáink mindenben a szíves rendelkezésükre állnak, igény esetén beszerzik a szükséges papírokat, segítenek a temetési forma és a temetkezési kellékek kiválasztásában. Szolgáltatásaink és kellékeink árairól bővebben itt tájékozódhat.

2021-ben az Önkormányzattal együttműködve temetőfejlesztési programot indítottunk. Ennek keretében megújultak a Szentgyörgymezői és Belvárosi temetők kerítései, új urnafal készült a Belvárosi temetőben illetve több belső út is szilárd burkulatot kapott. Továbbiakban is törekszünk minél több fejlesztést megvalósítani, így méltó környezetet biztosítva a szeretteikről megemlékezni kívánóknak.