Bemutatkozás

Társaságunk, a Port Danube Kft. fő tevékenysége a kikötők bérbeadása, üzemeltetése. Négy városban van kikötői érdekeltségünk, Komáromban, Esztergomban, Budapesten és Mohácson.

 

Komárom:

Az előző években több pályázati fejlesztést hajtottunk végre. A fejlesztések során bővült a Társaság eszközállománya, valamint a kikötőben intermodális kapacitásnövelést elősegítő fejlesztések valósultak meg.

A kikötő a Duna 1767,240-1767,750 fkm jobb parti szelvénye között üzemel, mely alkalmas nagyhajók fogadására, mint közforgalmú kikötő.

A kikötő három hajóállással rendelkezik:

1. számú hajóállás 1767,684 fkm
Nagyhajók veszteglése, utasok be-és kiszállása

2. számú hajóállás 1767,497 fkm
Darab-, és ömlesztett áru be-és kirakodása

3. számú hajóállás 1767,334 fkm
Darab-, és ömlesztett áru be-és kirakodása.

 

Rendelkezünk továbbá a kikötőben két irodaházzal is, melyekből az egyiket a MÁV FKG Kft. veszi bérbe.

 

Esztergom:

Esztergom Megyei Jogú Város közigazgatási területén, a Duna 1718,850 fkm szelvényében, a jobb parton üzemel a Port Danube Kft.  közforgalmú úszóműves kikötője. A kikötőben található a Társaság U-10153 nyilvántartási számú ExKomárom Állóhajója.

Az állóhajó a kikötésen kívül lehetőséget biztosít az alábbi rendezvényekre is:
konferenciák, kiállítások, bemutatók, kihelyezett tanórák, esküvők, workshopok, családi események, csapatépítő rendezvények, zenei rendezvények, céges partnertalálkozók, koktél partik, díszvacsora.

Helyszín:
2500 Esztergom, Prímás sziget, Nagy Duna sétány (Mária Valéria híd esztergomi hídfő)

 

Budapest:

A fővárosban frekventált helyeken több kikötőpozíciója is van Társaságunknak.

Kikötőink megtalálhatóak a Parlament előtt, a Duna Aréna és a Dagály Strandfürdő szomszédságában, valamint a Boráros térnél is.

 

Mohács:

A Duna déli szakaszán az utolsó nemzetközi személyszállításra alkalmas kikötőhely, ahol a szállodahajók kikötése biztosított, közvetlen belvárosi kapcsolattal.

 

A kikötésekkel, valamint az állóhajó bérlésével kapcsolatban a megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.